Ο Ολυμπιακός επικράτησε 28-24 της ΑΕΚ έχοντας καταπληκτικό και πρώτο σκόρερ τον αριστερό ίντερ, Ολιβιέ Νιοκάς. Παράλληλα, ήταν εξαιρετικός ο γκολκίπερ Μπάουερ και πλέον η σειρά μεταφέρεται στην έδρα της ΑΕΚ και τη Δευτέρα θα έχουμε τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, έπαιξαν πολύ αποτελεσματική άμυνα και προηγήθηκαν με 7-3 έπειτα από σχεδόν 11 λεπτά στο ματς. Στη συνέχεια η ΑΕΚ θέλησε να αντιδράσει και στο 17′ μείωσε στο γκολ με τέρμα του Μαντάλινιτς. Δεν είχε συνέχεια όμως η προσπάθεια της Ενωσης, ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, το πρώτο ημίχρονο έληξε με 15-10, η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλωσε και το τέλος του ματς βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 28-24.

Ολυμπιακός: Κοτανίδης, Νιοκάς 9, Καραμπουρνιώτης 1, Παπαβασίλης 1, Κανδύλας 1, Μπάγιος 2, Παπαδόπουλος 2, Δομπρής 3, Μπουρζέ, Πασσιάς 1, Μοντόρο 4, Σλαβούλιτσα 2, Οστρούτσκο 1, Γκρατζάν 1, Μιχαηλίδης, Μπάουερ.

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ, Ζίβκοβιτς 1, Μαντάλινιτς 2, Τσέπιτς, Νικολαΐδης, Ηλιόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 6, Λιάπης 1, Αρσιτς, Σόκολιτς 1, Τσιτομπί 1, Ρογκούλσκι 1, Λέμος 6, Κεδέρης.