Σε νέα δεδομένα λοιπόν από χθες βράδυ ο Ολυμπιακός. Και αυτά μπορούν να αποτελέσουν μια ασφαλέστερη διαδρομή στο… μονοπάτι με θέα τον επόμενο προπονητή του. Βρίσκεται ήδη στην Ισπανία ο Αντόνιο Κορδόν και όπως φαίνεται εκεί έχει σκοπό να κάνει μια σειρά από συναντήσεις πριν οι Ερυθρόλευκοι καταλήξουν στην επιλογή του.

Συναντήσεις είτε με ατζέντηδες και ανθρώπους της αγοράς είτε απευθείας με μια σειρά από προπονητές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη short list που έχει σχηματιστεί. Ο νέος αθλητικός διευθυντής των Ερυθρολεύκων βεβαίως θα παίξει… εντός έδρας. Δεκαέξι χρόνια στο «τιμόνι» της Βιγιαρεάλ, τρία χρόνια στο τιμόνι της Μπέτις, ενδιάμεσα και CEO του group που κρατούσε τα κλειδιά και της Γρανάδα. Εχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους προπονητές της La Liga ο 60χρονος. Μοιάζουν με ατού λοιπόν οι προσωπικές σχέσεις που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ονόματα κυκλοφορούν και οπλοφορούν πολλά (τελευταίο του 40χρονου Αντονι Ιραόλα της Ράγιο Βαγιεκάνο).

Ακόμη όμως δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Και είναι και κάτι ακόμη, ειδικά για την Ισπανία και όσους υποψηφίους βρίσκονται αυτόν τον καιρό σε ομάδα – με συμβόλαιο να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου. Υπάρχει πρωτάθλημα σε εξέλιξη. Στις 4 Ιουνίου ολοκληρώνεται η La Liga…