Με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Κόστα Αλεξιτς ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ με 3-0 στη Νέα Ευκαρπία για την 25η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2 και έδειξε να μην επηρεάζεται από τα διοικητικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο. Ο επιθετικός του Γηραιού πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 19 στην κατηγορία και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ. Με αυτή τη νίκη μάλιστα, ο Ηρακλής προσπέρασε για έναν βαθμό τους Ασπρόμαυρους (46 β. – 45 β.).

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν ο Νινούα σημάδεψε το δοκάρι στο 39′ με ωραίο σουτ, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αλεξιτς έκανε το 0-1 ύστερα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Στο 75′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 0-2 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, με τον Τομάς να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις του αγώνα το τελικό 0-3 με σουτ.

ΠΑΟΚ Β’ (Σνάουτσνερ): Μπαλωμένος, Μελετίδης (57′ Γκορντεζιάνι), Κωττάς, Μορικέλι (46′ Παναγιώτου), Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Γρόσδης), Τασιούρας, Χατζηστραβός, Δαρέλας, Μπράντονιτς (77′ Σπυράκος).

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Παπαστεριανός, Σιούτας, Βιτλής, Πανάγου (85′ Τότσκα), Αλβάρες (67′ Δόρης), Σίλβα (85′ Χερίτραντας), Πατράλης (67′ Δοϊρανλής), Τομάς, Κουντουριώτης (57′ Κούστα), Αλεξιτς.