Επειτα από σχεδόν δύο μήνες (εξαιρείται το 3-0 στα χαρτιά με τον Ηρόδοτο), η ΑΕΚ Β’ πανηγύρισε μία νίκη με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Παναχαϊκής στα Σπάτα για την 27η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα του ματς και έφτασε σε εύκολη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γερολέμου που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ.

Αφού έχασε πολλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, η Ενωση έκανε το 1-0 στο 37′ με όμορφη προσωπική ενέργεια του Γερολέμου. Από σκόρερ ο κύπριος άσος έγινε δημιουργός στο 54′ και ο Μαχαίρας έκανε το 2-0 με ωραίο τελείωμα, αλλά έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας σε 2-1 με σουτ του Μπουρλάκη. Η ΑΕΚ Β’ δεν πτοήθηκε όμως κι έφτασε σε ακόμη δύο γκολ. Στο 70′ ο Τζούντα Γκαρσία έκανε το 3-1 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Απόστολος Χριστόπουλος ύστερα από σέντρα του Γερολέμου.

ΑΕΚ Β’: Θεοχάρης, Λάτσι, Ντάικο (64′ Σκόνδρας), Χατζηκυριάκος, Σταμούλης, Παρράς, Γερολέμου, Ραντόνια, Απ. Χριστόπουλος, Κοσίδης (57′ Τζούντα Γκαρσία), Μαχαίρας.

Παναχαϊκή: Κολοβούρης, Λιοφάγος, Τοπάλ (58′ Αντωνιάδης), Λαρέα, Ρουγκάλας (76′ Τσακμάκης), Στασινόπουλος (52′ Παπαχρονόπουλος), Χαντί (76′ Σίλβα), Ζυγκερίδης, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Καρλίτος.

Στ.Χ.