Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’ στη Ρόδο, άλμα παραμονής για τον Διαγόρα μετά τη νίκη του. Οι γηπεδούχοι έκαναν επίδειξη δύναμης και επιβλήθηκαν με 4-1, πετυχαίνοντας τρία γκολ μέχρι το 38ο λεπτό του αγώνα και… καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε αρχικά ο Τσιαντούλας με σουτ στο 11ο λεπτό του αγώνα, ενώ ο Σταμένκοβιτς διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του στο 25′. Οι Πράσινοι έκαναν δώρο το τρίτο γκολ, με τον Ρόμπι να βάζει αυτογκόλ για το 3-0 του Διαγόρα στο 38′. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σερπέζης μείωσε για τον Παναθηναϊκό. Με διάθεση μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες, με το ματς να είναι ανοιχτό και με γρήγορο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκειά του. Ο Μανιάς στο 57ο λεπτό έκανε το 4-1 για τους Ροδίτες, με τον Παναθηναϊκό Β’ να χάνει την ευκαιρία απλώς να μειώσει στις καθυστερήσεις αφού ο Αθανασόπουλος έβγαλε το πέναλτι του Αθανασακόπουλου στο 90’+3′.

Διαγόρας: Αθανασόπουλος, Αρίας (80′ Παπαϊωάννου), Γιανναράκης, Μανιώτης, Τάτσης (80′ Πετράκης), Καραμάνης, Τσιαντούλας (72′ Μπούμπας), Μαγκάκης, Αντεσίνα, Σταμένκοβιτς, Μανιάς.

Παναθηναϊκός Β’: Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (46′ Σιδεράς), Αντωνίου, Δημητριάδης (46′ Μαρτίνης), Σερπέζης, Εμπό (62′ Αθανασακόπουλος), Βουτσάς (46′ Καραμπάς), Κρυπαράκος, Καρβούνης, Τερεζίου (68′ Σαρδέλης).

B.M.