Εχοντας αποδείξει ότι αγαπάει τον αθλητισμό, την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18.30, το Mega θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά το 1o Piraeus Street Long Jump. Ο Μίλτος Τεντόγλου, με φόντο το ιστορικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα δώσει το «παρών» στην πρώτη διοργάνωση του είδους που γίνεται στη χώρα μας. Ο Δήμος Πειραιά, μαζί με τον χρυσό ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος, φιλοδοξεί να προσελκύσει τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, σε μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία. Το Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται στο πλαίσιο του World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver, για άνδρες και γυναίκες αθλητές. Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης και σχολιάζει ο Δήμος Μπουλούκος. Στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Την παρουσίαση θα κάνει ο Θανάσης Πάτρας.

Στο Mega θα συνεχίσει να χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αφού από εδώ θα μεταδοθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 22.00, ο τελικός του UEFA Champions League. Το κανάλι φιλοξενεί και πάλι τη σημαντικότερη στιγμή της φετινής διοργάνωσης, φέρνοντάς την ελεύθερα, σε απευθείας σύνδεση με την Κωνσταντινούπολη, στο σπίτι των ελλήνων φιλάθλων. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα με τους Χάαλαντ, Ντε Μπρόινε και Μπερνάρντο Σίλβα στην 11άδα της έχει στόχο να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Απέναντί της θα βρει την έκπληξη του φετινού Champions League Ιντερ, που έφτασε στον τελικό κόντρα στα προγνωστικά, με πρωταγωνιστές τους Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες, φλερτάροντας με το τέταρτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Στην πορεία προς τον τελικό, το Mega από την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα μεταφέρει μέσα από όλα τα δελτία ειδήσεων, τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, τον παλμό των τελευταίων ημερών απευθείας από την Κωνσταντινούπολη. Ζωντανές συνδέσεις, αφιερώματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αλλά και ειδικά ένθετα στο Mega Play, την υβριδική πλατφόρμα του καναλιού, θα διαμορφώσουν την ατμόσφαιρα όσο διαρκεί η αντίστροφη μέτρηση προς τη μεγάλη βραδιά του Σαββάτου 10 Ιουνίου. Τρεις απεσταλμένοι του σταθμού θα βρίσκονται στην καρδιά της διοργάνωσης για να μεταδίδουν τα τεκταινόμενα από την Κωνσταντινούπολη πριν, κατά τη διάρκεια, μετά τη λήξη και την απονομή του φετινού τελικού. Επικεφαλής ο Κώστας Βερνίκος, ο οποίος θα σχολιάσει έναν ακόμα τελικό στη μακρά διαδρομή του. Μαζί του, ο Αντώνης Κατσαρός στην περιγραφή αλλά και ο Γιώργος Μαζιάς στο εξειδικευμένο ρεπορτάζ από τα άδυτα των στρατηγείων των δύο ομάδων.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ. Το Σάββατο 10 Ιουνίου, στις 21.00, ξεκινάει το Pre Game της κρίσιμης αναμέτρησης στο Mega. Οι Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος και Γιώργος Χελάκης τεστάρουν τις γνώσεις της Μαρίας Μάρκου, της Γυναίκας με τα μαύρα, του τηλεπαιχνιδιού «The Chase», η οποία θα είναι η κεντρική καλεσμένη της βραδιάς. Παράλληλα θα παρουσιαστούν ρετρό τελικοί αλλά και ειδικά αφιερώματα με τις πορείες των διεκδικητών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ακόμα, το Mega θα δώσει μικρόφωνο στους πρωταγωνιστές, για τις τελευταίες σκέψεις πριν από τον αγώνα, ενώ θα ακολουθήσει πρωτοποριακή τεχνική ανάλυση. Στις 22.00 θα ξεκινήσει ο τελικός, ενώ μόλις ο διαιτητής σφυρίξει το τέλος της αναμέτρησης, η φαντασμαγορική απονομή, οι πανηγυρισμοί των νικητών από τα αποδυτήρια, αποκλειστικές συνεντεύξεις και σχόλια των πρωταγωνιστών μαζί με αντιδράσεις των φιλάθλων σε Μάντσεστερ και Μιλάνο θα γεμίσουν το Post Game.