Συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς ήθελαν να δώσουν τα Χανιά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’ στα Περιβόλια, ωστόσο ένα γκολ στο φινάλε τους χάλασε τα σχέδια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 για την 28η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου στη Super League 2. Η ομάδα της Κρήτης βέβαια παρέμεινε αήττητη για 12ο σερί ματς, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έστω και αν εδώ και καιρό δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τρίτο σερί ματς χωρίς ήττα και για την Ενωση που στο φινάλε του πρωταθλήματος δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο. Ο Ηλίας Τσέλιος με ωραίο σουτ στο 14′ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο ματς, ο Μανουσάκης στο 83′ είχε δοκάρι και αφού δεν έγινε το 2-0, έγινε το 1-1. Στο 89′ συγκεκριμένα, ο Γεωργέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ενώ η ΑΕΚ Β’ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάτσι στις καθυστερήσεις.

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Γιαμπερέ (71′ Σέχου), Τσέλιος (71′ Ναζίμ), Λεμονής, Μπουρσέλης, Κόλα (59′ Ιατρούδης), Ζέκχοφ (46′ Μανουσάκης), Μάναλης.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Λάτσι, Χατζηκυριάκος, Γεωργέας, Σταμούλης, Κορομηλάς (83′ Πιτιλάκος), Πάπα (70′ Λέλεκας), Πανεράς (90+2′ Ντάικο), Σκόνδρας, Γκολφίνος (70′ Σταμούλης), Χριστόπουλος.