Ο Κρίστιαν Γκάνεα θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στήριξε τον ρουμάνο ποδοσφαιριστή σε μια πολύ δύσκολη φάση όχι μόνο της καριέρας του, αλλά και της ζωής του. Παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές από τον κορωνοϊό, οι Πράσινοι του συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό και τον στήριξαν πλήρως. Παράλληλα η κουβέντα για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα έρθει να… κουμπώσει με τον Χουάνκαρ και τον Γκάνεα έχει ανοίξει για τα καλά. Και γιατί δεν γνωρίζουμε με σιγουριά πώς θα εμφανιστεί ο Ρουμάνος και γιατί ο Χουάνκαρ έδειξε πως χρειάζεται ανάσες. Και ιδιαίτερα αν προκύψουν και όμιλοι ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Μλαντένοβιτς της Λέγκια Βαρσοβίας είναι ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στην επικαιρότητα εδώ και καιρό, όπως και ο Πέδρο Ρεμπότσο από το ίδιο πρωτάθλημα. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές μέρες από τη Λεχ Πόζναν και είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να απασχολήσει, ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και ο Κώστας Σταφυλίδης. Ελεύθερος στην αγορά, σε καλή ηλικία (30 ετών) και Ελληνας, που ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Κουρμπέλης με μήνυμα στο Instagram συνοδευόμενο από ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από στιγμές του στον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε τον σύλλογο αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Είμαι ευγνώμων που υπήρξα μέλος και αρχηγός μιας τόσο μεγάλης ομάδας».