Τα λάβαρα με το νέο νταμπλ (δεύτερο συνεχόμενο για πρώτη φορά) ήταν ήδη στην οροφή του ΣΕΦ με παίκτες, προπονητές και διοίκηση του Ολυμπιακού να περνάνε μια όμορφη βραδιά στο γήπεδό τους με τον κόσμο τους στη φιέστα της απονομής του 14ου πρωταθλήματος.

Η γιορτή συνεχίστηκε στα μπουζούκια με όλους να τραγουδάνε στον Βεζένκοφ να μείνει στον Ολυμπιακό και τις επόμενες μέρες αρχίζει ένας άλλος δύσκολος αγώνας αυτός των προέδρων να κρατήσουν το τρίο (Βεζένκοφ, Σλούκας και Παπανικολάου) – πράγμα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Οπως και να έχει ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω προσώπων όπως είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα «ΝΕΑ», ενώ Παπανικολάου και Βεζένκοφ επίσης μιλώντας στα «ΝΕΑ» είπαν ότι σύντομα θα υπάρχουν νέα, αφού λίγο καθαρίσει το μυαλό.

Ο Ολυμπιακός προχωράει όμως και η είδηση ήρθε από τον έναν εκ των προέδρων, Παναγιώτη Αγγελόπουλο που ανακοίνωσε ότι είναι ώρα το ΣΕΦ να γίνει και με τη βούλα το σπίτι της ομάδας.

Η συμφωνία με την κυβέρνηση για παραχώρησή του στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ για μισό αιώνα βρίσκεται στην τελική ευθεία και πρόκειται για μια ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα χώρο που απέναντι βρίσκεται και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κάπου ενδιάμεσα ο χώρος που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το κέντρο υγρού στίβου. Ολα αυτά θα στοιχειοθετούν την Ολυμπιακή Πολιτεία.