Την Τετάρτη στο Περιστέρι είπαν «αντίο» σε έξι ποδοσφαιριστές: τους Αγκιμπού Καμαρά,  Ντόριν Ροτάριου, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Ντάνι Σουάρεθ, Γιάννη Οικονομίδη και Βίνταρ Κιάρτανσον.

Χθες, γνωστοποιήθηκε το διαζύγιο του Ατρομήτου με δύο παίκτες-σύμβολα της σύγχρονης εποχής της ομάδας. Δεν θα συνεχίσουν με το αστέρι ο Ανδρέας Γιαννιώτης και ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας.

«Ο Γιαννιώτης αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο τις σεζόν 2017-18 και  2020-23, με την παρουσία του κατάφερε να φτάσει μέχρι και την Εθνική Ελλάδας το 2018 και το ιστορικό κοντέρ έγραψε 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα που έχει αγωνιστεί. Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας ολοκληρώνει επίσης τη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο, έχοντας μια γεμάτη σεζόν με 33 συμμετοχές και ένα γκολ, απουσιάζοντας μόλις από τρία παιχνίδια της ομάδας μας και τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στα συνολικά λεπτά συμμετοχής, πίσω μόνο από τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Συνολικά, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έχει αγωνιστεί με τον Ατρόμητο τέσσερις σεζόν (2017-19, 2021-23) και  κατέγραψε 121 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Και οι δύο θα  είναι πάντα μέλη της οικογένειας του Ατρομήτου», ανέφερε -μεταξύ άλλων – η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της.