Οι μάχες στο μεταγραφικό μέτωπο έχουν φουντώσει και εντός Ευρώπης με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκεται ανάμεσα στα αντιμαχόμενα πυρά.

Οι Ισπανοί θεωρούν βέβαιη τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Μάρκα» Ραμόν Αλβαρεθ ντε Μόνα η Βασίλισσα έχει κάνει σημαντικά βήματα στις διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η προσφορά της Ρεάλ είναι 200+20 εκατ. τα οποία θα αποπληρώσει σε βάρος τετραετίας, ενώ η Παρί ζητά 200+50 εκατ. ευρώ. Οι Μερένγκες φέρονται επίσης διατεθειμένοι να καλύψουν μεγάλο μέρος των οικονομικών απωλειών που θα έχει ο Εμπαπέ με την πρόωρη αποχώρησή του από το Παρκ Ντε Πρενς, υπολογίζονται στα 150 εκατ. ευρώ. Οι ετήσιες αποδοχές

του παίκτη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου θα φτάσουν μαζί με τα έσοδα από τα δικαιώματα εικόνας και διαφημίσεων τα 60 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως.

Ενας άλλος Γάλλος, ο Λούκα Ερνταντέζ, θα μετακομίσει από την Μπάγερν στην Παρί έναντι 35-40 εκατ. ευρώ, ενώ κοντά στην απόκτηση του κροάτη αμυντικού Γιόσκο Γκβάρντιολ της Λειψίας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι που προσφέρει 100  εκατ. ευρώ.