Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα είναι εκτός απροόπτου το επόμενο μεγάλο αστέρι που θα μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Βραζιλιάνος έχει μείνει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί. Οι Σαουδάραβες βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε ο παίκτης να υποβληθεί άμεσα στα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Την Κυριακή οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του αμυντικού Καλιντού Κουλιμπαλί από την Τσέλσι στην Αλ Χιλάλ η οποία κατέβαλε στους Μπλε 23 εκατ. ευρώ ενώ τις επόμενες ώρες υπογράφει ο Χακίμ Ζίγιες στην Αλ Νασρ.  

Οι επόμενοι στόχοι του κρατικού ταμείου επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας (PIF) είναι ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι, ο τερματοφύλακας της Τσέλσι Εντοάρ Μεντί και ο Βίλφριντ Ζαχά που έχει μείνει ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Ιβοριανός αποτελεί στόχο των Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρσέιγ και Λάτσιο και αρχικά είχε απορρίψει την πρόταση της Αλ Νασρ. Ωστόσο ο μάνατζέρ του θα καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Σαουδάραβες, προφανώς διεκδικώντας μια πλουσιότερη προσφορά.

Οριστικοποιήθηκε επίσης πως η Τζέντα θα φιλοξενήσει τον Δεκέμβριο το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων υπό το συγκεκριμένο format.