Εκεί που όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει δεδομένα στην απόκτηση του Βίρτζιλ Μισιτζάν, τελικά το θέμα «πάγωσε» από πλευράς του συλλόγου. Και παρά το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι να καλέσουν τον ολλανδό εξτρέμ στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προχωρήσουν τη μεταγραφή, εν τέλει έγιναν δεύτερες σκέψεις. Και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή, τουλάχιστον με τα δεδομένα του ρεπορτάζ έως χθες το βράδυ, δύσκολα θα προχωρήσει. Στον ΠΑΟΚ υπήρξε προβληματισμός για συγκεκριμένα περιστατικά που καταγράφηκαν στη διάρκεια της καριέρας του Μισιτζάν και αν δεν αλλάξουν εκ νέου τα δεδομένα, δεν πρόκειται να προχωρήσει η μεταγραφή του ολλανδού ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, παγωμένο φαίνεται και το θέμα του Μαγκομέντ Οζντόεφ, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του και αυτό για την ώρα δείχνει απροσπέλαστο. Ωστόσο στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει προεργασία με τον ίδιο τον παίκτη και σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ στην Τουρκία ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να του προσφέρει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Συγκεκριμένα, στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, που θέλει να αποχωρήσει από την Τουρκία, ανέρχεται σε 1.200.000 ευρώ τον χρόνο.

Πάντως, η πλευρά του Δικεφάλου διαψεύδει πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναφέρουν πως το θέμα έχει παγώσει. Ο Οζντόεφ την περσινή σεζόν ολοκλήρωσε τη σεζόν με 33 συμμετοχές, πετυχαίνοντας πέντε γκολ, ενώ μοίρασε και έξι ασίστ. Πρόκειται για έναν εσωτερικό μέσο που κινείται «bot to box» έχοντας την ικανότητα να συμβάλει τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού όσο και στο δημιουργικό. Επίσης, έχει 35 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ρωσίας.

Στην Τουρκία πάντως τα δημοσιεύματα για τον ΠΑΟΚ είναι πλέον καθημερινά. Εκτός από το θέμα του Οζντόεφ, χθες επανέφεραν και αυτό του Μπαγιέ Ντιάν, του σενεγαλέζου επιθετικού ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την Καραγκιουμρούκ. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, «ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την απόκτηση του Εμπαγιέ Ντιάν. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να επισημοποιήσει τη μεταγραφή τις επόμενες ημέρες». Ο Ντιάν βρέθηκε στη λίστα του Δικεφάλου, με τον ίδιο ωστόσο να κάνει γνωστές δημοσίως τις σκέψεις του για το μέλλον του και αυτές να αφορούν τα χρήματα. Σε πρόσφατες δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση της καριέρας του είναι το οικονομικό, κάνοντας άνοιγμα στις ομάδες της Αραβίας, που μπορούν να διαθέσουν αστρονομικά συμβόλαια. Από την Τουρκία επιμένουν και για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Βλαντίμιρ Μπράντονιτς, τον MVP του ΠΑΟΚ Β’ τη σεζόν που πέρασε, με τον παίκτη να έχει εννέα γκολ και επτά ασίστ στη Super League 2. Πρόταση πάντως στα γραφεία του ΠΑΟΚ δεν έχει υπάρξει.