Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει έναν ακόμα ποιοτικό γκαρντ για δίδυμο με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ντάντε Εξουμ να αποτελεί τον διακαή πόθο του κόουτς Αταμάν και τον ιδιοκτήτη της ομάδας να επιχειρεί να τον αποκτήσει.

Η πρώτη προσπάθεια του καλοκαιριού ήταν για τον Φακούντο Καμπάτσο και εκεί εάν τα είχαν καταφέρει οι Πράσινοι θα είχαν πετύχει διάνα. Ομως και ο Εξουμ είναι εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια θέση που υπέφερε τη χρονιά που τελείωσε ο Παναθηναϊκός.

Την ίδια ώρα τον «καίει» το θέμα του Γιώργου Παπαγιάννη από τον οποίο περιμένει απάντηση για να δει εάν θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει στους σέντερ τον Ματίας Λεσόρ ή θα πάει σε ξένο, με τον Σανλί να έχει μπει ήδη στο στόχαστρο του τούρκου τεχνικού.

Τον διεθνή σέντερ «πολιορκεί» και η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και μένει να δούμε την απόφασή του για το αν θα συνεχίσει και για τα επόμενα χρόνια να είναι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα οι Πράσινοι κοιτάνε πάντα και την περίπτωση του ΛεΝτέι αλλά γενικά έχουν ανοιχτά τα μάτια σε κάθε καλό παίκτη που μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ενα σενάριο που κυκλοφόρησε με πιθανή επιστροφή του Νικ Καλάθη, δεν είναι εύκολο να υποστηριχθεί για τον απλό λόγο ότι ο Εγκίν Αταμάν δεν θέλει έναν τέτοιου είδους παίκτη για τα γκαρντ, εξού και επιμένει για τον Εξουμ.