Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία της Μπάγερν με την Qatar Airways η οποία έφερε τον βαυαρικό σύλλογο σε αντιπαράθεση με τους φιλάθλους-μέλη της τα τελευταία δύο χρόνια.

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι δύο εταιρείες έκαναν γνωστό το συναινετικό διαζύγιό τους, ενημερώνοντας πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους πέραν της 30ής Ιουνίου, οπότε λήγει το τρέχον συμβόλαιο.  Οι οπαδοί της Μπάγερν διαμαρτύρονταν έντονα για τη χορηγική σχέση της Qatar Airways με την ομάδα τους με αφορμή τις κακές επιδόσεις του μικρού εμιράτου στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Από τη συνεργασία της με τους Καταριανούς η Μπάγερν έβαζε στα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ ετησίως με αντάλλαγμα το λογότυπο της Qatar Airways στα μανίκια των φανελών αλλά και γύρω από τον αγωνιστικό χώρο της Αλιάντς Αρένα.

Η Μπάγερν βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τόσο για την πρόταση που κατέθεσε στην Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν όσο και για την έντονη φημολογία πως ζυμώνεται ανταλλαγή του Γιόσουα Κίμιχ με τον ολλανδό μέσο της Μπαρτσελόνα, Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Χέρμπερτ Χάινερ επιμένει πως ο Κίμιχ δεν φεύγει από το Μόναχο. Το ίδιο έλεγε όμως και για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν δύο εβδομάδες πριν συμφωνήσει για την απόλυσή του. Υπάρχει επίσης εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του Σαντιό Μανέ. Μιλώντας σε δημοσιογράφους της πατρίδας του ο σενεγαλέζος επιθετικός ξεκαθάρισε πως θα επιστρέψει στην Μπάγερν, ενώ αναφερόμενος για πρώτη φορά στη γροθιά που έριξε στον Σανέ είπε πως «αυτά συμβαίνουν. Κάποιες φορές είναι καλό να λύνουμε τα προβλήματα αλλά ίσως όχι με αυτόν τον τρόπο. Το αφήσαμε πίσω μας».