Είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Είναι σούπερσταρ. Για πολλούς είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Πλέον είναι και celebrity. Λογικό λοιπόν ο Ερικ Χάαλαντ να κάνει παρέα με άτομα του διεθνούς τζετ σετ.

Ο νορβηγός φορ της Μάντσεστερ Σίτι απολαμβάνει τις διακοπές του σε χρυσοποίκιλτο γιοτ μαζί με τους διάσημους σχεδιαστές και αφεντικά της μόδας, Τόμι Χίλφιγκερ και Ουμάρ Καμάνι. Μαζί τους γευμάτισε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. Φυσικά, από κοντά και ο πατέρας του Χάαλαντ που δεν τον αφήνει ούτε λεπτό μόνο του. Μαζί τους και ο συμπαίκτης του στην εθνική Νορβηγίας, Σάντερ Μπερζέ. Αργότερα,  ο Χάαλαντ εθεάθη να χορεύει όλη τη νύχτα σε ένα κλαμπ στο Μονακό, να επιδεικνύει τις καλύτερες… κινήσεις του και να απολαμβάνει την έντονη νυχτερινή ζωή.

Ο σούπερ σταρ της Σίτι έχει περάσει μεγάλο μέρος των διακοπών του στην Ισπανία, για τον γάμο του Ομερίκ Λαπόρτ.

Εχει επίσης μια βίλα στη Μαρμπέγια, όπου απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του, μέσα σε ένα γεμάτο πρόγραμμα αγώνων.

Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο Χάαλαντ και οι συμπαίκτες του απόλαυσαν ένα 12ωρο πάρτι στην Ιμπιζα μετά την κατάκτηση του Champions League.

Οπως τότε έτσι και τώρα ο Χάαλαντ πέρασε επίσης χρόνο στο θρυλικό ισπανικό νησί, όπου συνάντησε το μοντέλο της Κροατίας, Ιβάνα Κνολ και πλέον μετράει αντίστροφα τις μέρες για την επιστροφή της Σίτι στη δράση στο Community Shield στις 6 Αυγούστου.