Μια από τις πιο εμβληματικές αθλήτριες του αμερικανικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, η Μέγκαν Ραπίνο, αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα της στο τέλος της σεζόν, τον Οκτώβριο.

Η τέταρτη παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που κάνει σέντρα στις 20 Ιουλίου στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Reign θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα της. Στη σχετική ανακοίνωσή της στο Twitter η Ραπίνο τόνισε πως «δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ τους τρόπους με τους οποίους το ποδόσφαιρο θα διαμόρφωνε και θα άλλαζε για πάντα τη ζωή μου».

Η Ραπίνο έχει κατακτήσει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο και δύο Παγκόσμια Κύπελλα ενώ είναι διάσημη για τις παρεμβάσεις της σε κοινωνικά ζητήματα και στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 στη Γαλλία η Ραπίνο είχε αναδειχτεί πρώτη σκόρερ και κορυφαία παίκτρια του τουρνουά, ενώ στη συνέχεια κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα και τον τίτλο The Best της FIFA.

Η Ραπίνο είναι η πρώτη λευκή αθλήτρια που γονάτισε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου ως ένδειξη συμπαράστασης στον πρώην άσο του NFL Κόλιν Κέπερνικ. Είναι αρραβωνιασμένη με την αθλήτρια του μπάσκετ Σου Μπερντ.