Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα γυναίκα – η οποία δέχτηκε μαχαιριές – συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Ενας 28χρονος επιτέθηκε στην 25χρονη σύντροφό του και την έπληξε με μαχαίρι τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στον λαιμό. Σύμφωνα με την αστυνομία, αμέσως μετά την επίθεση, ο 28χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει λίγο νωρίτερα τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Σημειώνεται ότι η 25χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου. Η επίθεση στη νεαρή γυναίκα έγινε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα. Τότε η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρούφου και Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα αναστατώθηκε από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου σε σκότωσε. Βοήθεια» ήταν οι φωνές απόγνωσης του παιδιού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε προηγηθεί τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Επειτα, η άτυχη γυναίκα και ενώ αιμορραγούσε από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο σύντροφός της, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των εγκλημάτων και της βίας κατά γυναικών στη χώρα μας.