Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσία του Χάρι Μαγκουάιρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε χθες με την απόφαση του Ερικ τεν Χαγκ να του αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο παίκτης μέσω του Twitter. «Μετά από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε πως αλλάζει αρχηγό. Μου περιέγραψε τους λόγους του και παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ απογοητευμένος θα συνεχίσω να τα δίνω όλα κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα», ανέφερε.

Στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην Εθνική Αγγλίας ο Μαγκουάιρ είναι ανοιχτός το να φύγει από το Ολντ Τράφορντ. Το γεγονός ωστόσο πως η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ενεργοποίησε ρήτρα αύξησης των αποδοχών του που καθιστούν πιο δύσκολες τις διαπραγματεύσεις. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκφράσει η Γουέστ Χαμ.

Οσον αφορά τον νέο αρχηγό της Γιουνάιτεντ, φαβορί για το περιβραχιόνιο είναι ο Μπρούνο Φερνάντες. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Ονανά από την Ιντερ που θα αντικαταστήσει τον Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια.

Γ.Ν.