H τεράστια ζήτηση των εισιτήριων για την επικείμενη εμφάνιση των Coldplay στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 8 Ιουνίου 2024 «ανάγκασε» το συγκρότημα να ανακοινώσει και δεύτερη ημέρα. Θα εμφανισθούν, δηλαδή, στο ΟΑΚΑ και στις 9 Ιουνίου.

Οπως αναφέρει το γκρουπ στον λογαριασμό του στο Τwitter: «Λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης στην προπώληση, προστέθηκαν δεύτερες συναυλίες για την Αθήνα (9 Ιουνίου 2024) και τη Βουδαπέστη (18 Ιουνίου 2024). Τα εισιτήρια προπώλησης διατίθενται τώρα». Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη 25 Ιουλίου για όσους είχαν κάνει εγγραφή στο coldplay.com, ενώ επίσημα αρχίζει την Παρασκευή 28 Ιουλίου.

Από την πρώτη μέρα του Music Of The Spheres World Tour τον Μάρτιο του 2022, οι Coldplay έχουν πουλήσει περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια εισιτήρια – ο μεγαλύτερος αριθμός εισιτηρίων που έχει πουληθεί για οποιαδήποτε περιοδεία τα τελευταία δύο χρόνια. Oι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 52,80 και φθάνουν έως 156,20 ευρώ, ενώ διατίθενται και εισιτήρια «Coldplay – Enhanced Experiences» που κοστίζουν από 198 έως 995 ευρώ.