Δεν έκανε ποδαρικό με το δεξί στη νέα σεζόν ο Αρης που ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Αραράτ χθες στην Αρμενία και η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη.

Οι Κίτρινοι προβλημάτισαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά τουλάχιστον απέφυγαν την ήττα. Τον Οντουμπάτζιο επέλεξε ως παρτενέρ του Φαμπιάνο ο Τόλης Τερζής για το κέντρο της άμυνας και από εκεί σκόραρε αμαρκάριστος στο 11′ ο Εζα μετά από σέντρα του Σεροπιάν.

Ο Πάλμα από κοντά έκανε το 1-1 με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ύστερα από ασίστ του Νταρίντα, αλλά ο Αρης δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Στην τελευταία φάση μάλιστα του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία, με απόκρουση του Κουέστα σε τετ α τετ με τον Γένε αρχικά και με δοκάρι σε σουτ του Καστανέιρα στη συνέχεια της φάσης. Μία ευκαιρία με τον Γκρέι είχαν οι Κίτρινοι στα πρώτα 45 λεπτά και άλλες δύο με τον δραστήριο Μορόν στο πολύ φτωχό δεύτερο ημίχρονο.

 Στη μία ο ισπανός επιθετικός δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή στο 61′ και στην άλλη απείλησε με πολύ δυνατό σουτ στο 83′, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι. Ο Αρης δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θα πρέπει να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας αν δεν θέλει να μπει σε μπελάδες.

Αραράτ (Μινασιάν): Ερμάκοφ, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν, Καστανέιρα (Αμπαρτσουμιάν 65′), Ομπιέρο, Τέρα (Μουραντιάν 55′), Σερομπιάν (Γκμπομαντού 73′), Γιένε, Εζα (Αβανεσιάν 73′).

Αρης (Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ματαρίτα (Φεράρι 85′), Ζουλ (Τζούρασεκ 67′), Νταρίντα, Ρουπ (Πάβισιτς 67′), Μενέντες (Κάρλσον 46′), Πάλμα, Γκρέι (Mορόν 59′).