Την ώρα που τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Νντίπρο-1 τέθηκαν προς διάθεση του κοινού και μέσω Ιντερνετ, το ζητούμενο είναι να προχωρήσει με ηρεμία η ομάδα και να μην κάνει λάθη στη ρεβάνς με τους Ουκρανούς. Στα ενδότερα του Τριφυλλιού αντιλαμβάνονται πως τίποτα δεν έχει κριθεί, μολονότι η καλή απόδοση του συνόλου σκόρπισε ικανοποίηση στους οπαδούς και όλους όσοι ταξίδεψαν μέχρι το Κόζιτσε και είχαν καιρό να ζήσουν πράσινες ευρωπαϊκές βραδιές. Ισως, λοιπόν, ένα από τα κέρδη να είναι το δέσιμο που αποκτάται ξανά με τους οπαδούς που βλέπουν ότι αυτό που δημιουργείται εξελίσσεται και έχουν γίνει οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να βελτιωθούν παραπάνω τα πράγματα. Μια και ο λόγος για προσθήκες, ας τονιστεί πως οι αρμόδιοι θέλουν έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, ανεξάρτητα με την πορεία της αποθεραπείας του Σένκεφελντ. Οι τρεις δεν επαρκούν, χρειάζεται και τέταρτος στόπερ. Αλλωστε, οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις είναι πολλές. Πώς θα είναι αυτός που θα έρθει; Το ζητούμενο είναι να μοιάζει στον… Γεντβάι. Οχι, δεν μιλάμε κατ’ ανάγκη για έναν κροάτη μπακ, αλλά για κάποιον που θα «απειλεί» τους βασικούς και θα έχει την εμπειρία να σταθεί βασικός. Κοντολογίς, θέλει να αυξήσει παραπάνω τον συναγωνισμό ο Γιοβάνοβιτς και να βασίζεται σε περισσότερους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, να ξεκουράζει τους επιβαρυμένους και όσους έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια – δεν είναι λίγοι αυτοί.

Ανανέωσε τον Αντωνίου

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας του Τριφυλλιού για μια ακόμα χρονιά.

Ο προπονητής από τη Λάρισα  ανέλαβε τον Παναθηναϊκό Β’ τον Οκτώβριο του 2022 και κατέγραψε έξι νίκες, 12 ισοπαλίες και εννιά ήττες στην πρώτη του σεζόν. Χθες, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο  της ομάδας Β’ του ΠΑΟ. Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν για περίπου 1,5 ώρα και μένει να δούμε ποιο θα είναι το ρόστερ της ομάδας.