Η «λευκή» ισοπαλία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ ο οποίος προετοιμάζεται ήδη για τη ρεβάνς του Ισραήλ. Εκεί που από πολύ νωρίς στη σεζόν θα δώσει ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, για την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League όπου περιμένει η Χάιντουκ.

Μπορεί στις δηλώσεις του μετά το πρώτο ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έδειξε ψύχραιμος και να στήριξε τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο γνωρίζει και ο ίδιος πως αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους.

Ενδεχόμενος αποκλεισμός θα αποτελεί καταστροφή σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο για τον Δικέφαλο που όπως έγινε γνωστό εδώ και μέρες, θα «πετάξει» αύριο για το Ισραήλ ώστε η αποστολή να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα στις καιρικές συνθήκες. Η μετεωρολογική πρόβλεψη λέει πως την ώρα του αγώνα (3/8, 20:30) η θερμοκρασία θα είναι λίγο κάτω από τους 30 βαθμούς, ωστόσο η υγρασία είναι αυτή που πολλές φορές κάνει ανυπόφορη την κατάσταση στη συγκεκριμένη χώρα. Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και επέλεξαν να ταξιδέψουν νωρίτερα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο κάποιο πρόβλημα από το παιχνίδι της Πέμπτης δεν έχει προκύψει, με τον ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει σχέδιο νίκης στο «Teddy Stadium» το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.