Λίγες ώρες αφότου το Sports Illustrated έγραψε ότι ο Κέντρικ Ναν ετοιμάζεται να έρθει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός έσπευσε να το διαψεύσει κατηγορηματικά. Εκανε μάλιστα λόγο για fake news στη σχετική ανάρτησή του στα social media και αναρωτήθηκε ποια ήταν η πηγή του δημοσιεύματος.

Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο Ναν δεν έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ούτε όμως αγνοεί το ενδιαφέρον του. Είναι δεδομένο πως οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του, ωστόσο το πρόβλημα με αυτόν, όπως και με άλλους παίκτες στις ΗΠΑ σαν κι αυτόν, είναι ότι περιμένει πρώτα να δει αν θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Και καθώς είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, βάζει προς το παρόν στον «πάγο» την προοπτική της Ευρώπης. Το θέμα από εκεί και μετά είναι πόση διάθεση έχει ο Ολυμπιακός να τον περιμένει.

Χθες η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Κόρι Χίγκινς για να λυθεί το μεταξύ τους συμβόλαιο, επομένως ο 34χρονος Αμερικανός κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά.

Στην Ελλάδα ο Αρης απέκτησε τον αμερικανό σέντερ Μάνι Μπέιτς (23, 2,11μ.), που έρχεται κατευθείαν από το NCAA, ο Απόλλων Π. πήρε τον Μαλίκ Οσμπορν (25, 2,06μ.), που πέρυσι πέρασε από τον Κολοσσό, και το Λαύριο ανακοίνωσε την απόκτηση του γκαρντ Κώστα Παπαδάκη από την ΑΕΚ.

Δ.ΧΡ.