Στην απόκτηση ενός παίκτη με ξεχωριστό βιογραφικό βρίσκεται ο Αρης, καθώς τα βρήκε με την Μπέτις και φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Μαρτίν Μοντόγια.

Ο ηλικίας 32 ετών ισπανός άσος αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, ενώ έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και αριστερά στην άμυνα. Είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Μπέτις, ωστόσο ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται και κάπως έτσι ο Αρης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και τη διάθεση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Ευρώπη και όχι, για παράδειγμα, στο Μεξικό (είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και η Τίγκρες, μεταξύ άλλων ομάδων). Αναμένεται, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το «Κλ. Βικελίδης», σήμερα το απόγευμα, με απώτερο σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Μοντόγια είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, το 2016 πήγε δανεικός στην Ιντερ αλλά δεν έπιασε και μετά ήρθε η πορεία σε Μπέτις, Βαλένθια, Μπράιτον και ξανά Μπέτις.

Στο μεταξύ, το πρώτο παιχνίδι του Αρη με την Ντιναμό Κιέβου θα διεξαχθεί την (ερχόμενη) Πέμπτη 10 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 21:15 και το δεύτερο εκτός έδρας στις 17 Αυγούστου (20:00), στο Τζιουλέστι του Βουκουρεστίου. Είναι το γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η ουκρανική ομάδα, λόγω του πολέμου με τη Ρωσία. Να τονιστεί πως ο Αρης θα έχει στο εκτός έδρας ματς και κόσμο στο πλευρό του, περίπου 700, καθώς ειδοποιήθηκε πως θα πάρει τα εισιτήρια που ζήτησε.

Η λίστα

Ακόμη, οι Κίτρινοι  ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή τους λίστα για τις δύο αναμετρήσεις με την Ντιναμό Κιέβου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.  Ο Μπράμπετς είναι στη διάθεση του Τόλη Τερζή, αντίθετα με τον Αντρε Γκρέι, τον επιθετικό που τέθηκε εκτός ομάδας. Οπως πάντα, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές έως και ένα 24ωρο πριν από το πρώτο ματς.

Η λίστα του Αρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Ματαρίτα, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Εμβοντό, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Πάλμα, Μενέντες, Σαβέριο, Κάρλσον, Μορόν, Χουτεσιώτης, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μπεκιαρίδης.

Οσον αφορά τους διαιτητές, στο «Κλ. Βικελίδης» η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Τζάρεντ Τζιλέτ, ο οποίος από το 2021 ορίζεται σε αγώνες Premier League. Βοηθοί του θα είναι οι Αγγλοι Νιλ Ντέιβις και Χάρι Λέναρντ και τέταρτος ο Μάικλ Σάλισμπερι.