Εστω και δύσκολα ο Αρης ξεπέρασε το εμπόδιο της Αραράτ και απόψε (21:15) θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Conference League κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Ενα ματς που οι Κίτρινοι περιμένουν πάρα πολύ κόσμο στο «Κλ. Βικελίδης» και σε χθεσινή ανακοίνωσή τους ζήτησαν την προσοχή των οπαδών τους καθώς το ματς έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου και η UEFA θα έχει ορίσει δύο παρατηρητές.

Αφού ευχήθηκε να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας ο Μιχάλης, ο Τόλης Τερζής τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως: «Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος με την Ντιναμό, είναι μία ποιοτική ομάδα, με διακρίσεις στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα της. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Ο Αρης δεν φοβάται κανέναν, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ξέρουμε τη βοήθεια που δίνει ο κόσμος μας». Για τον Εμπακατά που συνεχίζει στην Γκαζιαντέπ ο έλληνας τεχνικός επισήμανε πως «η διοίκηση έκανε προσπάθεια για να τον κρατήσει για τα παιχνίδια, αλλά ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει την απόφασή του, ήταν ανένδοτος. Αν το μυαλό ενός παίκτη έχει φύγει από την ομάδα, καλύτερα να αποχωρήσει». Οσο για το θέμα που υπάρχει και πάλι στα στόπερ, ο Τερζής σημείωσε: «Ο Μπράμπετς είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, ο Οντουμπάτζιο έκανε αυτό που του ζητήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια πόσο μάλλον απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως η Ντιναμό Κιέβου. Από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι, με τη βοήθειά του κι εφόσον εμείς δώσουμε το… σύνθημα να τους φέρουμε πιο κοντά μας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το επίπεδο είναι υψηλό. Είμαστε προετοιμασμένοι για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου».

* O Τερζής προχώρησε σε δύο αλλαγές για την ευρωπαϊκή λίστα καθώς οι Μάρτιν Μοντόγια και Αλβαρο Σαμόρα πήραν τις θέσεις του αποχωρήσαντα Σαλέμ Εμπακατά και του τραυματία Κίκε Σαβέριο.