Πριν από δύο μήνες βρετανικά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι ο Χάμιλτον ήταν με το ένα… πόδι στη Ferrari. Μάλιστα, τότε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα θεωρήθηκαν ότι ήταν στημένα, με στόχο να πιέσουν τον βρετανό πιλότο να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του, τη Mercedes, κάτι που τελικά δεν έγινε. Τώρα, το γερμανικό περιοδικό «Auto Motor and Sport» και ένας ιταλός δημοσιογράφος επαναφέρουν το θέμα τονίζοντας ότι όντως η πρόταση υπήρξε και μάλιστα το Μαρανέλο προσέφερε ένα αμύθητο ποσό για να βάψει στα κόκκινα τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Την πρόταση την έκανε απευθείας στον Χάμιλτον ο νέος διευθυντής της ομάδας, ο Φρεντ Βάσερ, ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τον βρετανό πιλότο τον προσέγγισε ο πρόεδρος της Ferrari, ο Τζον Ελκαν – που είναι και εγγονός του Ανιέλι. Μάλιστα, το συμβόλαιό του θα εκκινούσε από το 2025, έναν χρόνο πριν από τις μεγάλες αλλαγές στη Formula 1, που θα εισέλθει στην υβριδική εποχή, με στόχο να «χτιστεί» και το νέο του μονοθέσιο. Αν ο Χάμιλτον μετακόμιζε στη Ferrari θα αντικαθιστούσε τον Κάρλος Σάινθ.

Μεταγραφή στο Αγρίνιο

Ακόμη μία κίνηση έκανε ο Παναιτωλικός, καθώς οι αρμόδιοι αντιλαμβάνονται πως θέλει ενίσχυση η ομάδα. Κάπως έτσι, ανακοίνωσε την απόκτηση του Φράνκο Μπαλντασάρα με δανεισμό από την Πλατένσε. Επισημαίνω πως ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει συμφωνηθεί και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο αργεντινός μέσος είναι ηλικίας 24 ετών και πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Πλατένσε, κάνοντας επίσημο ντεμπούτο το 2019. Εκτοτε έχει φορέσει 90 φορές τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις.

Σοκ για Κουρτουά και Ρεάλ!

Ο βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, αποχώρησε σφαδάζοντας από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση της Βασίλισσας και αποδείχθηκε πως τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και, όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ, ο «άσος» θα υποβληθεί σε εγχείρηση τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Ο τραυματισμός αυτός θα αφήσει τον Βέλγο εκτός μάχης για τουλάχιστον έξι μήνες και είναι φανερό πως Ρεάλ θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του αμέσως γιατί η αγωνιστική περίοδος αρχίζει.