Με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας – Μοσχάτου – Ταύρου διοργανώνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 για έβδομη χρονιά τον νυχτερινό αθλητικό αγώνα Kallithea Night Run, κατά τη διεξαγωγή του οποίου χιλιάδες δρομείς κάνουν τη νύχτα, μέρα, τρέχοντας στην κεντρική λεωφόρο Θησέως (η οποία για κάποιο ανεξήγητο λόγο επιμένει να ονομάζεται στα χαρτιά Ελευθερίου Βενιζέλου).

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas. Οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο ξεπερνούν τους 2.000 κάθε κατηγορίας στις διαδρομές των 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. Αλλωστε ο αγώνας απευθύνεται σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας· αξιόλογες είναι και οι συμμετοχές ελλήνων πρωταθλητών του στίβου και των μεγάλων αποστάσεων.

Μικροί και μεγάλοι θα φέρουν ειδικούς φακούς κεφαλής με τους οποίους θα τρέχουν, προσφέροντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα. Ολες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την ΑIMS International.

*      Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο www.kallitheanightrun.gr