Στον μεταγραφικό τομέα ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που είχε απασχολήσει ξανά τους Ερυθρόλευκους πριν από περίπου έξι μήνες, τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και μετά το πέρασμά του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (με την οποία έχει ακόμα συμβόλαιο) και την Premier League αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Σκάρπα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλουμινένσε και το 2018 μετακόμισε στην Παλμέιρας με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, αλλά και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στο μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται ένας εκ των μάνατζερ του Σαντιάγκο Εζε. Μια ακόμα ενδεχόμενη μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, με την προσθήκη του νεαρού Αργεντινού.

Την ίδια στιγμή ο Αντόνιο Κορδόν χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση του Φρανσίσκο Ορτέγκα με τις επαφές με τη Βελέζ να είναι σε προχωρημένο επίπεδο για τον 24χρονο αργεντινό μπακ, έναν εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος Αργεντινής. Και στις δύο περιπτώσεις των αργεντινών ποδοσφαιριστών οι επαφές γίνονται από τον ίδιο τον Κορδόν και τον συνεργάτη του Χοσέ Ιγκνάσιο Ναβάρο. Οπως ακριβώς συνέβη και στη μεταγραφή του Φρέιρε από τη μεξικανική Πούμας.

Μπρνιτς, Μπούσαϊντ

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από ξένα ΜΜΕ, πέραν του Ιβάν Μπρνιτς, ο Ολυμπιακός στοχεύει στην απόκτηση και άλλου εξτρέμ με τελευταίο όνομα να αναφέρεται αυτό του Οθμάν Μπούσαϊντ.

Ο 23χρονος βέλγος δεξιοπόδαρος εξτρέμ, με καταγωγή από το Μαρόκο (26 συμμετοχές με τις «μικρές» Εθνικές του Βελγίου), αγωνίζεται στην Ουτρέχτη (122 συμμετοχές, 7 γκολ, 15 ασίστ) και φέρεται να εξετάζεται από τους Ερυθρόλευκους και τον Αντόνιο Κορδόν.