Με χαμόγελα και όνειρα, για μια ακόμη πετυχημένη σεζόν στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, τα κορίτσια του ΟΦΗ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα που θα αρχίσει τον Οκτώβριο.

Τη σεζόν που πέρασε ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 4η θέση στην Ελλάδα, που είναι η καλύτερη στην ιστορία του. Και φέτος όμως ο στόχος είναι η ομάδα να είναι στις καλύτερες της κατηγορίας.Στην «πρώτη» των κοριτσιών του ΟΦΗ, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ήταν εκεί για να τους ευχηθεί καλό ξεκίνημα. «Σας εύχομαι υγεία και μια σεζόν με επιτυχίες για τον ΟΦΗ μας» ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστα Καζανάκης είπε στα κορίτσια ότι «φέτος θα είναι η χρονιά σας. Το σήμα που έχετε στο πέτο σας είναι για μεγάλες διακρίσεις».Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην πρώτη συγκέντρωση των κοριτσιών της ομάδας παρευρέθησαν ακόμη οι Αποστολάκης, Ζερβάκης, Αρώνης, Ασσαργιωτάκη. Τον αγιασμό τέλεσε ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ, παπα-Γιώργης Χατζάκης, που είναι και πατέρας αθλήτριας του ΟΦΗ.