Και τώρα η Αντβέρπ! Η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα για την Αμβέρσα καθώς αύριο στις 22.00 θα παίξει το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Champions League κόντρα στους νταμπλούχους Βελγίου. Σε ένα παιχνίδι όπου θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, επιστρέφοντας στην κανονικότητα μετά τα όσα συνέβησαν με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 30 του μηνός, με την Ενωση να φιλοξενεί με τη σειρά της για πρώτη φορά οπαδούς αντίπαλης ομάδας στην «Αγια-Σοφιά».

Η Αντβέρπ δεν είναι άγνωστη στην ΑΕΚ καθώς οι δύο ομάδες είχαν παίξει φιλικό το καλοκαίρι στο βοηθητικό γήπεδο των Βέλγων, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να επικρατεί με 3-0.

Μετά από 66 χρόνια

Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά έπειτα από 66 χρόνια και έχει προπονητή τον Μαρκ Φαν Μπόμελ. Αρχηγός και ίσως ο πιο γνωστός ποδοσφαιριστής της είναι ο Τόμπι Αντερβάιρελντ ο οποίος της χάρισε τον τίτλο στις καθυστερήσεις με ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στην Γκενκ. Φέτος πήρε το Σούπερ Καπ απέναντι στη Μαλίν, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα αφού σε τέσσερις αγωνιστικές έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Φρανσουά Λετεσιέ που προ ημερών σφύριξε

στο Γ. Καραϊσκάκης

το Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη.