Με ένα χορταστικό παιχνίδι ξεκίνησε η φετινή Super League αφού Βόλος και Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 το βράδυ της Παρασκευής στο Πανθεσσαλικό. Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν όλα τα γκολ, ενώ οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερες φορές. Το σκορ άνοιξε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για τους φιλοξενούμενους όταν ο Τσιλούλης κέρδισε πέναλτι από τον Κρούζλιακ και ο Καρλίτος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Λαμίας από την άσπρη βούλα για το 0-1 στο 55′. Ο Βόλος απάντησε αμέσως και έκανε το 1-1 στο 58′ με κεφαλιά του Σιέλη από κόρνερ, αλλά δύο λεπτά αργότερα από γύρισμα του Καρλίτος ο Σλίβκα με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Λαμία. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Αλχο ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Ατυχος στάθηκε ο Τσιλούλης που σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Βόλου, ο οποίος εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση για τη διαιτησία διαμαρτυρόμενος κυρίως για το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ η Λαμία.

Βόλος: Σιαμπάνης, Αλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51′ Τάχατος), Τσοκάνης (62′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73′ Μωραίτης), Τρουιγιέ (51′ Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ.

Λαμία: Νάγκι, Σαραμαντάς, Σιμόν, Παούλαβετς, Τζανετόπουλος, Σλίβκα, Στάνκο, Μαρτίνεθ (66′ Λάκε), Τσιλούλης, Νούνιες, Καρλίτος (75′ Ακούνα).

Σ.Χ.