Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών για τον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο σέρβος άσος έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε δύο ματς οδηγώντας την ομάδα του στα πλέι οφ του Conference League και σε νίκη στην πρεμιέρα επί του Αστέρα Τρίπολης, που συνήθως βάζει δύσκολα στον Δικέφαλο. Και στα δύο παιχνίδια ο Ζίβκοβιτς δεν ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη, αλλά ήταν αυτός που την «καθάρισε», που τη σφράγισε και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν και δίνει λύσεις για τον ΠΑΟΚ σε πολύ κομβικά ματς που μπορεί και να του φτιάξουν τη σεζόν.

Ματς στα οποία η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε και την τύχη με το μέρος της. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Χάιντουκ οι Κροάτες είχαν δύο δοκάρια, στο δεύτερο ματς είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες μέχρι να γίνει το 2-0 και να τελειώσει η ιστορία, ενώ και με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός. Αν η εκτέλεση πέναλτι δεν πήγαινε στο δοκάρι, κανείς δεν ξέρει ποια θα μπορούσε να ήταν η εξέλιξη του ματς. Με τα «αν» βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να γίνει κουβέντα, ωστόσο είναι κάποια δεδομένα που αξίζει να σημειωθούν.

Πλέον ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χαρτς για τα πλέι οφ του Conference League, εκεί όπου θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του. Για το συγκεκριμένο ματς είναι αμφίβολος ο Σαμάτα που υπέστη κάκωση και η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.