Μπορεί η Ελλάδα να μην είχε παράδοση στην μπίρα, όπως όμως δείχνουν οι αριθμοί έχει μέλλον. Οι σημαντικές επενδύσεις που έγιναν την τελευταία δεκαετία στον κλάδο από μεγάλες επιχειρήσεις, πολυεθνικές και ελληνικές, αλλά και η ανάπτυξη της μικροζυθοποιίας στην Ελλάδα οδήγησαν σε σημαντική αύξηση της παραγωγής μπίρας στη χώρα, φτάνοντας πέρυσι τα 565,34 εκατ. λίτρα από 400,22 εκατ. λίτρα το 2021, και καθιστώντας την Ελλάδα μια παραγωγική δύναμη στην ΕΕ καταλαμβάνοντας την 8η θέση, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ