Το 2015 οι ηγέτες όλων τα κρατών, των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), έθεσαν 17 στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του πλανήτη (προστασία του περιβάλλοντος, βελτίωση της ζωής όλων των κατοίκων του πλανήτη) και φιλοδοξούν να τους πετύχουν μέχρι το 2030. Σε έναν από αυτούς τους στόχους αναφέρεται και η επισιτιστική ασφάλεια για όλους τους κατοίκους του πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούμε να έχουμε συνεχή πρόσβαση σε επαρκή ποσότητα ποιοτικών (δηλαδή να είναι ασφαλή για κατανάλωση και να περιέχουν θρεπτικά συστατικά) τροφίμων. Τα τρόφιμα όμως αυτά πρέπει είναι αποδεκτά από τον καταναλωτή και να του διασφαλίζουν δραστήρια και υγιή ζωή.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ