Σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Αρης βρήκε τον αντικαταστάτη του Τόλη Τερζή. Επιστρέφει, λοιπόν, στον πάγκο ο Ακης Μάντζιος και θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση σε μια ομάδα που δεν άρχισε καλά τη σεζόν και ήδη μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ο Μάντζιος είχε βρεθεί στον πάγκο των Κίτρινων για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 και παρέμεινε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022. Εδωσε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για συνολικά 66 αγώνες και εντός της ημέρας θα κάνει προπόνηση ενόψει και του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεταξύ, ο Αρης είναι κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή, αφού ο Ρούμπεν Πάρντο έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη,  προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο ηλικίας 30 ετών ισπανός μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Λεγανές. Εχει συμμετοχές σε La Liga και La Liga 2, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα (εξάρι, οκτάρι και δεκάρι). Με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει συνολικά 194 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις και 107 με τη Λεγανές. Σημειώνεται πως εκτός από την Ισπανία έχει αγωνιστεί και στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπορντό.