Μετά τη νίκη του στο Εδιμβούργο με 2-1 στο πρώτο ματς απέναντι στη Χαρτς, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ έχει τον τίτλο του φαβορί στην αποψινή ρεβάνς της Τούμπας για την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα στη ρεβάνς και πρόσθεσε πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.  «Ολα μπορούν να συμβούν. Βρισκόμαστε σε καλό σημείο, έχουμε βελτιωθεί παιχνίδι με παιχνίδι και το ζήτημα είναι να συνεχίσουμε με αυτή την ίδια νοοτροπία και να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη ρεβάνς με τη Χαρτς. Το γκρουπ είναι πιο έτοιμο. Εχουμε παίκτες που βρίσκονταν πέρυσι στην ομάδα, παίκτες με εμπειρία κι αυτό μας βοήθησε σε συνδυασμό με τους νέους παίκτες που ήρθαν. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται χρόνος. Αν θες να είσαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν μπορείς να τα καταφέρεις σε μία μέρα. Ξεκινώντας αυτή τη σεζόν θέλαμε να εστιάσουμε στην καλή ενέργεια, την ψυχολογία, τη θέληση, την αποφασιστικότητα», είπε ο ρουμάνος προπονητής και συνέχισε ως εξής:

«Είναι προφανές ότι βρισκόμαστε ένα κλικ πιο μπροστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει η πίεση στον έναν ή τον άλλον. Δεν έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες μου πιστεύουν ότι η δουλειά έγινε. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Οσο για μένα, δεν είμαι ένας άνθρωπος που δημιουργώ μόνος μου μία επιτυχία. Από τον πρώτο άνθρωπο στο προπονητικό τιμ μέχρι τον τελευταίο που μας βοηθάει στην καθημερινότητά μας στο γήπεδο, όλοι έχουν συμβολή. Αυτό συνετέλεσε στη μέχρι τώρα πορεία». Μίλησε, όμως, και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς: «Εμείς θα πρέπει να παλέψουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι να δώσουμε το 200%. Μόνο νίκη θέλουμε για να πάρουμε την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος που σημειώνω γκολ και η αρχή είναι καλή. Τι να περιμένει η Χαρτς; Οι οπαδοί μας μάς υποστηρίζουν σαν τρελοί. Θα καταλάβουν ότι είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο».

 Στα μεταγραφικά, ο Μάρκος Αντόνιο προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη χθες το μεσημέρι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.