Την καλή εικόνα που έδειξε τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και στην «Opap Arena», έδειξε ο Πανσερραϊκός και απέναντι στον Παναιτωλικό στο ματς του Σαββάτου που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της Τούμπας. Πλην όμως για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο στη Super League μιας και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει γκολ και να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν κυριαρχικός. Και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30΄ με τον Μούργο να στέλνει την μπάλα στην κλειστή γωνία του Καπίνο. Το γκολ αυτό έκανε ακόμα πιο επικίνδυνο τον Πανσερραϊκό, ο οποίος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Δεν το πέτυχε ούτε στα 15 λεπτά που απέμεναν στο πρώτο ημίχρονο, δεν το πέτυχε ούτε στο δεύτερο και στο φινάλε το πλήρωσε, με τον Παναιτωλικό να ισοφαρίζει στο 92′ με καρφωτή κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Χάγιεκ, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Μασκανάκης (55′ Ντανκερλούι), Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος (90+2′ Θυμιάνης), Μούργος (72′ Τσαγκαλίδης), Τόμας (55′ Χατζηστραβός), Αλεξιτς (72′ Γούλερι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Λιάβας, Ντουάρτε (76′ Τσιγγάρας), Μλάντεν (46′ Σενγκέλια), Μαλής, Σίλβα, Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα (82′ Ζοάο Πέδρο), Περές, Ντίαζ (76′ Χουάνπι), Καρέλης (90+2′ Βοΐλης).

Β.Μ.