Καλά πήγε το ραντεβού των δύο υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας στην Αγκυρα, όπου κανονίστηκε και η ημερομηνία συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν, καλό ήταν και το μενού που τους σέρβιραν. Είχε, μάλιστα, αναφορές στις κοινές ρίζες των δύο χωρών, με πιάτα που απαντώνται σε εναλλαγές και στις δύο μαγειρικές κουλτούρας: οι δύο ΥΠΕΞ έφαγαν ντολμαδάκια αμπελόφυλλο, μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι, κόκκινο λάχανο, χούμους, φακές με λαχανικά και κύμινο, γεμιστές μελιτζάνες και κεφτεδάκια, σαλάτα με αβοκάντο, ενώ για κυρίως βγήκε κεμπάπ με αποξηραμένα φρούτα, πιλάφι και ψητά λαχανικά.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ