Τα 150 ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ έφτασε ο Σέρχιο Αραούχο. Ενα σημαντικό ρεκόρ για τον αργεντινό επιθετικό και έκανε ανάρτηση στα social media. Ο Αραούχο συμπλήρωσε αυτό τον αριθμό συμμετοχών στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο την περασμένη Κυριακή.

 «Πολύ χαρούμενος για τους 150 αγώνες μου με την ΑΕΚ. Ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ για κάθε στιγμή που ζήσαμε, για τις καλές και για τις όχι και τόσο καλές στιγμές, αλλά πάντα μαζί. Πάμε Αεκάρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο επιθετικός. Να σημειωθεί πως σε 150 ματς ο Αραούχο έχει βρει δίχτυα 47 φορές κι έχει μοιράσει 25 ασίστ.

Οσον αφορά στους τραυματίες, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Ροδόλφο Πισάρο ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και το πιθανότερο είναι πως θα τεθούν  στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 16 ή 17 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είναι δεδομένη η παρουσία του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πλευρό.

Και ακόμη: η ΑΕΚ δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στη λίστα της για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League σε σχέση με τα παιχνίδια με την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League. Αρα, λοιπόν, έχουμε τερματοφύλακες τους  Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Γκίνη,  Θεοχάρη, αμυντικούς τους Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, μέσους τους

Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο και επιθετικούς τους

Αμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο. Εκτός έμειναν οι Φαν Βέερτ, Πήλιος, Ραντόνια, Ζίνι, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Λαμαράνα και ο τραυματίας Πάουλο Φερνάντες. Ο Γιώργος Θεοχάρης είναι στη λίστα Β’ της Ενωσης.