H 4η αγωνιστική της Super League δεν έχει μόνο το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Αρη στην Τούμπα (17/9, 20.30). Αν και υπήρξε πιθανότητα αναβολής κατόπιν αιτήματος της Αστυνομίας στη Λίγκα λόγω της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, το ματς θα γίνει κανονικά και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πριν από τη διακοπή πληγώθηκε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ ο Αρης που ξεκίνησε άσχημα, πήρε μία νίκη-φάρμακο στην επιστροφή του Ακη Μάντζιου επί του Αστέρα Τρίπολης και κέρδισε λίγη ηρεμία.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τους Μπάμπα Ράχμαν και Τροστ-Εκόνγκ που ήταν αμφίβολοι και μοναδικοί απόντες είναι οι Φελίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο. Οι διεθνείς του Δικεφάλου επέστρεψαν νωρίς στη Θεσσαλονίκη και έτσι ο ρουμάνος τεχνικός είχε αρκετές μέρες για να δουλέψει για αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη, ο Αρης πραγματοποίησε χθες τη 19η φετινή μεταγραφή του καθώς ανακοίνωσε τον Γιώργο Δεληζήση. Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με τους Κίτρινους και έκανε πράξη την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στον Αρη. Ο Ακης Μάντζιος έχει πολύ δύσκολο έργο με τόσα νέα πρόσωπα και θέλει όσο τίποτα ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα για να ανέβει το ηθικό της ομάδας του ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Στ.Χ.