Ο κανονικός Παναθηναϊκός θα αρχίσει να αποκαλύπτεται το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο, στο τουρνουά Νίκος Γκάλης, απέναντι σε Μακάμπι και Φενερμπαχτσέ, ενώ μια μέρα αργότερα (Δευτέρα) θα αποκαλύψει σε εκδήλωση στην Ακρόπολη και τη νέα εμφάνιση της ομάδας η οποία θα περιέχει και μια μεγάλη έκπληξη.

Σήμερα διεξάγεται ο αγώνας Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι (16.00), αύριο το παιχνίδι Παναθηναϊκός -Φενερμπαχτσέ (17.00) και την Κυριακή παίζουν η Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό (17.00), με όλα τα παιχνίδια να μεταδίδονται από το Action 24.

Οσον αφορά στο αγωνιστικό, στη Ρόδο θα εμφανιστούν και οι διεθνείς που είχαν κάποιες μέρες παραπάνω άδεια ενώ απών θα είναι ο Λούκα Βιλντόζα, το πόδι του οποίου είχε πρηστεί μετά το άσχημο πάτημα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Ομως το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν και φυσικά για τον παίκτη είναι ότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή. Χθες ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των αγώνων του Σούπερ Καπ με τους ημιτελικούς να διεξάγονται την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου (17.00: Περιστέρι – Ολυμπιακός, 20.30: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός) και το Σάββατο να γίνεται ο αγώνας της 3ης θέσης (17.00) και φυσικά ο τελικός (20.30) με όλα τα παιχνίδια να μεταδίδονται από την ΕΡΤ3.