Χωρίς να έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης ακόμη στο πρωτάθλημα συναντήθηκαν χθες στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο Βόλος. Οι γηπεδούχοι μάλιστα δεν είχαν βαθμό ενώ οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Αθήνα με μόλις έναν πόντο. Το τέλος του αγώνα δεν βρήκε και πάλι κανέναν να πανηγυρίζει αφού το 1-1 δεν ικανοποίησε καμία ομάδα και έφερε τους δύο αντιπάλους σε ακόμη πιο δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως αυτή ήταν η έκτη ισοπαλία στα επτά ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ όταν στο 36′ ο Αντζιέλσκι πρόλαβε τον Σιαμπάνη στην έξοδο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με το VAR να ελέγχει τη φάση για οφσάιντ το οποίο δεν υπήρχε και έτσι το γκολ μέτρησε κανονικά. Στα 22 δευτερόλεπτα από τη σέντρα του δεύτερου μέρους ο Βόλος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Λούνα να κάνει σέντρα και τον Ασεβέδο με κεφαλιά να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Ο Βόλος ήταν και η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στη νίκη στη συνέχεια καθώς στο 53′ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τσοκάνη ενώ στο 78′ ακυρώθηκε ορθά γκολ του Ντέλετιτς για οφσάιντ.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν):  Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (60′ Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (71′ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (59′ Βέργος).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Αλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46′ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75′ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (57′ Μπερτόλιο) Ενγκίν (46′ Μαχαίρας), Μωραΐτης (46′ Γκαρσία).