Υπό την ιαχή να τα αλλάξει όλα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χθες τα μεσάνυχτα από την Κουμουνδούρου όπου έφτασε με μηχανάκι είπε για «το φως που κέρδισε». Και αρχικά έκανε αναφορά στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

«Η υποψηφιότητά μου ήταν κινηματική» συμπλήρωσε και ευχαρίστησε τους εθελοντές της καμπάνιας και του κόμματος, τα 30 μέλη της ΚΕ που υπέγραψαν για την υποψηφιότητά του, τον Νίκο Παππά και την οικογένειά του – ειδικά τον σύντροφό του Τάιλερ. Διευκρίνισε για την ανθυποψήφιά του πως προσβλέπει στη συνεργασία τους. «Είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι και τιμώ, δεν είμαι φαινόμενο» κατέληξε, τονίζοντας «δεν θα σας προδώσω ποτέ». Πρώτο ταξίδι του ο Κασσελάκης είπε πως θα είναι στην Κύπρο.

Αχτσιόγλου: «Μαχητική

και δομική αντιπολίτευση»

Μετά το αποτέλεσμα η Αχτσιόγλου τηλεφώνησε στον Κασσελάκη και τον συνεχάρη. Από τα γραφεία της Κουμουνδούρου είπε – όταν έφτασε με σηκωμένη γροθιά – πως η κοινωνία έδειξε πως κοιτάζει προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μίλησε για την ανάγκη μαχητικής και δομικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, τους Χαρίτση και Ηλιόπουλο ειδικά, και τον γιο της Αρη.

Και με τους δύο μονομάχους χθες επικοινώνησε ο Αλέξης Τσίπρας.