Σε μονομαχία του Χάρι Κέιν με τον Βίκτορ Μπονιφάς εξελίσσεται μέχρι αυτή τη στιγμή η κούρσα για την πρώτη θέση στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα, με τον αρχηγό των Τριών Λιονταριών να βγαίνει μέχρι στιγμής νικητής. Το Σάββατο ο Κέιν με χατ τρικ και δύο ασίστ ηγήθηκε της Μπάγερν στην εντυπωσιακή νίκη με 7-0 επί της Μπόχουμ. Ηταν η τρίτη νίκη των Βαυαρών με το συγκεκριμένο σκορ στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο Βίκτορ Μπονιφάς απάντησε χθες στον Αγγλο με δυο γκολ που χάρισαν τη νίκη στη Λεβερκούζεν με 4-1 επί της Χάιντελχαϊμ. Ο Νιγηριανός πέτυχε για τρίτη φορά στα πέντε τελευταία ματς στην Μπουντεσλίγκα δύο γκολ, επίδοση που μόνο ο Χάαλαντ το 2020 και ο Μάτσον το 1976 έχουν πετύχει επίσης. Η Μπάγερν ισοβαθμεί με τις Ασπιρίνες, αλλά ανέβηκε στην πρώτη θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από τα επτά γκολ που πέτυχε.

Ενα ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά πέντε ομάδες – Μπόχουμ, Γκλάντμπαχ, Κολωνία, Ντάρμσταντ και Μάιντς – δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν ακόμα νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.