Για τη σκιά που έχει πέσει πάνω από τα προϊόντα που παράγει ο θεσσαλικός κάμπος ύστερα από τις τοποθετήσεις επιστημόνων για πιθανή μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής και για ανάγκη ελέγχων στα παραγόμενα βρώσιμα προϊόντα της Θεσσαλίας, εκ των οποίων αρκετά είναι και εξαγόμενα, μιλούν στα «ΝΕΑ» άνθρωποι που γνωρίζουν τις διακυμάνσεις στη συμπεριφορά του καταναλωτή ύστερα από καταστροφικά γεγονότα τύπου «Daniel», συστήνοντας, αφενός, ψυχραιμία και προσήλωση στα πραγματικά δεδομένα και, σε δεύτερο χρόνο, συντονισμένη ενημέρωση για όλα τα θεσσαλικά προϊόντα από επιστήμονες.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ