Στοπ στο νικηφόρο σερί της Ιντερ στη Serie A έβαλε η εκπληκτική Σασουόλο η οποία έφυγε νικήτρια από το Μεάτσα (2-1) με ανατροπή.

Η πρώτη φετινή ήττα των Νερατζούρι επέτρεψε στη Μίλαν, η οποία επικράτησε της Κάλιαρι με 3-1 επίσης με ανατροπή, να την πιάσει στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς.

Με ένα γκολ ο Βίκτορ Οσιμεν έβαλε σε τάξη το… χάος που είχε προκαλέσει νωρίτερα στη Νάπολι. Ηγήθηκε στη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Ουντινέζε (πρώτη έπειτα από τρεις αγωνιστικές) λίγες ώρες αφότου απείλησε τους Παρτενοπέι με μήνυση μέσω του μάνατζέρ του, λόγω ενός βίντεο στο TikTok που τον ειρωνεύτηκε για το χαμένο πέναλτι στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπολόνια. Στη συνέχεια έσβησε από τον λογαριασμό του στο Instagram όλες τις φωτογραφίες της Νάπολι για να τριτώσει το κακό όταν αγνόησε τους συμπαίκτες του Ντέμε και Ζιελίνσκι στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή.

Ο Οσιμεν φαίνεται πως βρήκε τελικά την ηρεμία του κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάσουν. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ζιελίνσκι, ενώ γκολ πέτυχε ακόμα και ο Κβαρατσχέλια που είχε ξεχάσει να σκοράρει από πέρυσι τον Μάρτιο.

Γ.Ν.