Η Κηφισιά αποδεικνύεται πολύ… σκληρή για να πεθάνει. Πριν από λίγες μέρες ήταν το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3 και με 2-4, αλλά κατάφερε να μείνει όρθια και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις να πάρει την ισοπαλία με το 4-4. Χθες ήταν η δεύτερη φορά που έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις ενός αγώνα και πάλι μέσα στην – θεωρητικά τουλάχιστον, αφού τα ματς γίνονται στην Καισαριανή – έδρα της. Το ματς ξεκίνησε με τη Λαμία να απειλεί με το καλημέρα και δη στο πρώτο λεπτό με τον Τόσιτς αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος, ενώ στο 18′ οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία όταν ο Τόσιτς εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής με το αριστερό, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Η Κηφισιά αντέδρασε, άρχισε να δημιουργεί και απάντησε στα δοκάρια με σουτ του Μασούρα στο 56′. Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ και να δημιουργούν και τη Λαμία τελικά να το βρίσκει στο 84′ όταν ο Ακούνια με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο βρήκαν και πάλι τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 1-1 στο 94′ με εκπληκτικό σουτ του Λούμορ έξω από την περιοχή.

Στο μεταξύ, η Λαμία εξαπέλυσε μεταγραφική… βόμβα. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο ρώσο ποδοσφαιριστή, Αλαν Τζαγκόεφ, ο οποίος θα βρίσκεται στην Ελλάδα σήμερα ώστε να οριστικοποιηθεί και τυπικά το deal. Οι συστάσεις για τον 33χρονο ρώσο διεθνή μεσοεπιθετικό είναι περιττές. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία μέτρησε σε 395 συμμετοχές, 77 γκολ και 93 ασίστ. Την τελευταία σεζόν ήταν στη Ρούμπιν Καζάν και είχε 20 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ. Από την αρχή του καλοκαιριού είχε μείνει ελεύθερος.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλιμπο, Ιλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά

(78′ Αντερέγκεν), Ματέους Σάντος,

Οζέγκοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σίμον, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος (75′ Παύλοβετς), Σαντάνα (79′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69′ Μούλα), Καρλίτος (68′ Τσιλούλης), Λόνγκο.