Χωρίς νικητή και με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που άνοιξε χθες το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ που έμειναν στο 1-1. Αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα η ομάδα του Αγρινίου, τρίτη σερί ισοπαλία για τους Κρητικούς από την άλλη. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά αφού και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10′ με τον Μαλή ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χουάνπι και κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο. Δέκα λεπτά αργότερα όμως ο ΟΦΗ έκανε το 1-1 με σουτ του Φελίπε, από φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο του ίδιου και γρήγορη ανάπτυξη των φιλοξενούμενων.

Ετσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο όπου δεν υπήρχαν πολύ μεγάλες φάσεις, σε αντίθεση με το δεύτερο όπου υπήρχαν ευκαιρίες αλλά όχι γκολ. Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά και είχε δοκάρι με τον Μπάκιτς στο 48′ ενώ δύο λεπτά μετά ο Καπίνο έκανε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Φελίπε διατηρώντας το 1-1. Προς το φινάλε του ματς ήταν η σειρά του Μπάουμαν να δείξει την κλάση του, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να πραγματοποιεί τεράστια επέμβαση σε τετ α τετ του Ντουάρτε στο 79′ και δύο λεπτά μετά έβγαλε εντυπωσιακά και το σουτ του Σενγκέλια. Στο 87′ ο Καπίνο είχε ακόμη μία μεγάλη απόκρουση, σε κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος και να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.  

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας (58΄Λιάβας), Μαλής, Ντουάρτε Μπρ., Τορεχόν, Πέρες, Μπαλντασάρα, Χουάνπι (52΄Ξενιτίδης), Βοΐλης (52΄Σενγκέλια), Ντίας (52΄Ντουάρτε Φρ.), Πέδρο (88΄Καρέλης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης (69΄Λαμπρόπουλος), Γκαγέγκος (69΄Μοσκέρα), Βούρος, Καρώ, Θοράρινσον (69΄Αμπάντα), Φελίπε (84΄Τοράλ), Μεγιάδο, Γκλάζερ (78΄Νέιρα), Μπάκιτς.