Την εξαιρετική του πορεία στη Super League συνεχίζει ο Πανσερραϊκός που χθες επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε το 2Χ2 στη φυσική του έδρα. Παράλληλα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρέμεινε για πέμπτο σερί ματς αήττητη και δείχνει πως επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία για να μείνει. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Σερραίους ήταν και πάλι ο Αλεξιτς που με δικό του γκολ στο φινάλε χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, με τον 25χρονο Σέρβο να φτάνει μάλιστα τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Οσο για το πώς φτάσαμε σε αυτό το 3-2; Ο Πηλέας με πέναλτι στο 10′ έκανε το 1-0, αλλά με τη σέντρα ο Παντελάκης έγραψε το 1-1 με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Τσαούση. Στο 32′ ο Πανσερραϊκός πήρε ξανά το προβάδισμα χάρη σε σουτ του Στάικου και λάθος εκτίμηση του Κλέιμαν, αλλά ο ΠΑΣ είχε και πάλι την απάντηση, με τον Τσαούση να ισοφαρίζει σε 2-2 με σουτ στο 62′. Στο 70′ ο Πηλέας κλήθηκε να εκτελέσει και δεύτερο πέναλτι, μόνο που αυτή τη φορά αστόχησε, αλλά δεν έγινε μοιραίος για την ομάδα του καθώς στο 90′ ο Αλεξιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-2 από ασίστ του Πεταυράκη. Στο 90+5 ο ΠΑΣ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καραχάλιου.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης (Ντάνκερλουι 86′), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας (Μασκανάκης 71′), Ουεντραόγκο (Θυμιάνης 87′), Στάικος, Μούργος (Σοφιανός 71′), Χατζηστραβός (Μορέιρα 55′), Αλεξιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Γκάρο (Λώλης 66′), Τζίνο (Λιάσος 90′), Παμλίδης, Τζίμας (Ροσέρο 55′), Κόντε (Μπάλαν 88′).